اطلاعات تماس
ایمیل:
info@mohaajer.org
شماره تماس واتساپ:
+۹۸.۹۳۶.۶۰۶.۳۶۳۲
دفاتر ایران
تهران، خیابان میرداماد، روبروی اداره ثبت شرکتها،
پلاک ۳۴۴، واحد ۲
شماره تماس: +98.21.2227.1553

تبریز، خیابان شریعتی جنوبی، بارون آواک، جنب کوچه کلیسا، پلاک ۳۹
شماره تماس: +98.41.3555.2835
دفتر آمریکا
2372 Morse Ave, Irvine
CA 92614

شماره تماس: +1.949.385.2703

8 یونیکورن آمریکایی که حداقل یک بنیانگذار ایرانی دارند!

همان‌طور که می‌دانید، بیشترین یونیکورن‌های دنیا، یونیکورن آمریکایی هستند؛ یعنی در کشور قدرتمند آمریکا متولد شده‌اند و البته به گفته بنیاد ملی سیاست آمریکا، اکثر این استارتاپ‌های میلیارد دلاری، حداقل یک بنیانگذار مهاجر دارند.

در گزارشی که ویژوال کاپیتالیست ارائه داده است، برخی از این یونیکورن‌ها مانند اسپیس ایکس، ایلان ماسک (از آفریقای جنوبی) شناخته شده هستند و نام برخی دیگر کمتر گفته می‌شود، با این حال هندوستان با 66 بنیانگذار استارتاپ، اسرائیل با 54 بنیانگذار استارتاپ 31 درصد از یونیکورن‌های آمریکا را از آن خود کرده‌اند.

در حالت کلی بیش از 50 درصد از بنیانگذاران یونیکورن آمریکایی از 6 کشور هند، اسرائیل، انگلیس، کانادا، چین و فرانسه هستند. ایرانی‌ها نیز در جمع 10 ملیتی هستند که توانسته‌اند، یونیکورن آمریکایی داشته باشند. در ادامه این مطلب با 8 یونیکورن آمریکایی که بنیانگذار ایرانی دارند، بیشتر آشنا خواهید شد.

بیشتر بخوانید: منظور از یونیکورن چیست؟

یونیکورن آمریکایی با بنیانگذاران ایرانی

از مهم‌ترین یونیکورن‌های آمریکایی که توسط یک مهاجر ایرانی راه‌اندازی شده‌اند، می‌توان به استارتاپ‌های میلیاردی زیر اشاره کرد.

یونیکورن آمریکایی
اوبر

1- Uber

اوبر یک اپلیکیشن بر روی گوشی‌های هوشمند است که به‌صورت خودکار، مسافر را به نزدیک‌ترین راننده وصل کرده و موقعیت او را به راننده اطلاع می‌دهد. این استارتاپ بیشترین و گران‌ترین سهام را در جهان دارد.

مدیرعامل یونیکورن اوبر یک ایرانی به نام دارا خسروشاهی است که یک کارآفرین موفق در آمریکا است.

2- Hyperloop

هایپرلوپ یک استارتاپ یونیکورن آمریکایی است که در واقع یک شرکن ترابری بوده و براساس صنعت قطار تندرو راه‌اندازی شده است. بنیانگذار و مدیر اجرایی این یونیکورن، یک کارآفرین ایرانی به نام شروین پیشه ور است که یکی از موفق‌ترین ایرانی‌هایی است که در آمریکا زندگی می‌کند.

3- Twitter , google

شاید عجیب به نظر برسد؛ اما در شرکت‌های بزرگی مانند گوگل و توئیتر نیز یک ایرانی نقش کلیدی داشته است. امید کردستانی کسی است که سال‌ها به عنوان مدیر اجرایی گوگل و توییتر فعالیت کرده و موفقیت‌های بسیاری نیز کسب کرده است. علاوه بر این امید کردستانی در موفقیت استارتاپ‌ها و شرکت‌های دیگری نیز نقش داشته است.

4- Periscope

یکی دیگر از یونیکورن‌های آمریکایی، Periscope است که اکنون توسط شرکت توئیتر خریداری شده است. پریسکوپ یک اپلیکیشن برای پخش مستقیم ویدئو است که بر روی سیستم‌عامل‌های اندروید و ios قابل نصب است. یکی از بنیانگذاران این یونیکورن آمریکایی، کیوان بیک پور است که یک کارآفرین ایرانی در آمریکا است.

5- Plug & play

پلاگ اند پلی یک شتابدهنده در دره سیلیکون ولی است که به استارتاپ‌هایی که در آمریکا فعالیت خود را شروع می‌کنند، کمک کرده و در واقع آنها را به جلو هل می‌دهد. بنیانگذار این شرکت قدرتمند آمریکایی، سعید عمیدی است که یک ایرانی موفق در آمریکا است.

6- HCA (Home Care Assistance)

HCA یک یونیکورن آمریکایی با بیش از 6500 کارمند و 200 میلیون دلار درآمد در هر سال است که در زمینه مراقبت در منزل فعالیت می‌کند. این استارتاپ آمریکایی توسط یک ایرانی موفق به نام لیلی صرافان در آمریکا راه‌اندازی شده است.

7- Chariot

Chariot یک یونیکورن آمریکایی است که خدمات حمل و نقل ارائه می‌دهد؛ البته این استارتاپ حمل‌ونقل مسافر به تعداد زیاد را با وسیله نقلیه‌ای مانند ون در برنامه خود دارد. بنیانگذار این استارتاپ علی وهاب زاده نام دارد.

این استارتاپ در سال 2016 به شرکت فورد واگذار شد و اکنون خدمات خود را نه تنها در آمریکا که در شهرهای بزرگ دنیا گسترش می‌دهد.

8- Pear Ventures

یکی از شرکت‌های حامی استارتاپ در آمریکا، از آن یک سرمایه‌گذار موفق ایرانی به نام پژمان نوزاد است که در شرکت‌های مطرح و بزرگ آمریکایی مانند: philz، Guardant Health، gusto، Dropbox، DoorDash، Coffee و… سرمایه‌گذاری کرده است.

بیشتر بخوانید: ویزای استارتاپ آمریکا برای ایرانیان

یونیکورن آمریکایی
استارتاپ

جمع‌بندی

کشورهای قدرتمندی مانند آمریکا و کانادا، از افراد خلاق و توانمندی که بتوانند یک طرح تجاری خوب ارائه دهند، استقبال می‌کنند. این کشورها مهاجرپذیر بوده و هر فردی با هر تابعیتی می‌تواند یک یونیکورن آمریکایی یا یک یونیکورن کانادایی داشته باشد، به شرطی که بتواند ایده خوب و جدیدی را ارائه دهد.

اگر شما هم یک فرد با یک ایده استارتاپی قوی هستید، برای راه‌اندازی ایده خود در کانادا یا آمریکا می‌توانید همین امروز اقدام کنید. فقط کافی است که با کارشناسان ما در هلدینگ تجاری مهاجرتی مهاجر تماس بگیرید یا این فرم را تکمیل کنید.

Author avatar
Mohaajer

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما از کوکی ها برای ایجاد بهترین تجربه کاربری استفاده می کنیم.
×

ارتباط با پشتیبانی USPVS

×