اطلاعات تماس
ایمیل:
info@mohaajer.org
شماره تماس واتساپ:
+۹۸.۹۳۶.۶۰۶.۳۶۳۲
دفاتر ایران
تهران، خیابان میرداماد، روبروی اداره ثبت شرکتها،
پلاک ۳۴۴، واحد ۲
شماره تماس: +98.21.2227.1553

تبریز، خیابان شریعتی جنوبی، بارون آواک، جنب کوچه کلیسا، پلاک ۳۹
شماره تماس: +98.41.3555.2835
دفتر آمریکا
2372 Morse Ave, Irvine
CA 92614

شماره تماس: +1.949.385.2703

6 عامل مهم در شکست استارتاپ‌ها کدام‌اند؟

همان‌طوری که همه می‌‍دانید، استارتاپ یک کسب‌وکار نوپا است که باید به آن بسیار توجه شود. اگر صاحبان ایده استارتاپی بتوانند مراحل اولیه رشد یک استارتاپ را به خوبی طی کنند، موفقیت استارتاپ را رقم خواهند زد، در غیر این‌صورت با شکست استارتاپ مواجه خواهند شد.

در راه‌اندازی یک استارتاپ موفق، باید قبل از هر چیز با عواملی که در موفقیت یا شکست آن دخیل هستند، آشنا شد. ما در ادامه این مقاله به مهم‌ترین علل شکست استارتاپ و مهم‌ترین عوامل موفقیت آن خواهیم پرداخت. تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: استارتاپ چیست؟

عواملی که باعث شکست استارتاپ می‌شوند، کدامند؟

از مهم‌ترین عواملی که باعث شکست استارتاپ می‌شوند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

1- عدم درک نیاز مشتریان

یکی از مهم‌ترین مواردی که باعث شکست استارتاپ می‌شود، ناتوانی صاحب بیزینس در شناسایی نیازهای مشتریان است. بسیاری از افراد به دنبال راه‌اندازی یک استارتاپ هستند و دوست دارند که ایده خود را به نمایش بگذارند؛ اما این افراد به نیاز مشتریان خود توجهی ندارند.

زمانی یک ایده استارتاپی موفق می‌شود که مشتریان خود را پیدا کرده باشد؛ بنابراین استارتاپی که محصول یا خدمات آن مشتری نداشته باشد، شکست خواهد خورد.

2- عدم توجه به بازخوردهایی که نمونه اولیه دریافت کرده است

یکی از مهم‌ترین مراحل در راه‌اندازی یک استارتاپ، ارائه نمونه اولیه به یک جامعه کوچک است. یعنی اینکه در شروع باید محصول یا خدمات این استارتاپ در حد کم (حدود 100 عدد) در یک جامعه کوچک مانند خانواده توزیع شود.

نظرات این جامعه کوچک باید دریافت شده و بر روی نقاط ضعف یا قوت محصول یا خدمات کار شود. افرادی که این مرحله را جدی نمی‌گیرند با شکست روبرو خواهند شد.

3- تمرکز بر روی کسب درآمد و عدم اشتیاق به کار و زحمت

یک کارآفرین برای رسیدن به موفقیت باید هر روز تا 18 ساعت کار کند. چندین بار شکست بخورد و…؛ بنابراین افرادی که دوست دارند بدون زحمت به پول و سوددهی برسند؛ نباید به سراغ راه‌اندازی استارتاپ بیایند؛ چون چیزی جز شکست استارتاپ نصیب آنها نخواهد شد.

4- نداشتن مهارت کافی

یک ایده استارتاپی، ایده‌ای خام است و یک کارآفرین باید این ایده را در شکل‌های مختلفی پردازش کرده و بتواند یک محصول خوب ارائه دهد؛ بنابراین تلاش زیاد، داشتن مهارت، کسب دانش روز، وقت‌گذاشتن به کار و مشورت با افراد کاربلد از مهم‌ترین عواملی هستند که از شکست استارتاپ پیش‌گیری می‌کنند.

افرادی که مهارت کافی ندارند و به دنبال کسب این مهارت‌ها نیز نیستند، به درد راه‌اندازی استارتاپ نمی‌خورند.

5- رهبری یا تیم ضعیف

شکست استارتاپ
اهمیت کار تیمی در استارتاپ

استارتاپ یک کار تیمی است و تمامی اعضای آن از رهبر تیم تا اعضای آن باید افرادی کاربلد و زبده باشند. این افراد باید همدیگر را تکمیل کرده و کار را به بهترین شکل پیش ببرند؛ در غیر این‌صورت استارتاپ با شکست مواجه خواهد شد.

6- عدم توانایی کافی در افزایش سرمایه

یکی دیگر از عوامل مهم در شکست استارتاپ، عدم تامین سرمایه کافی یا افزایش آن است. زمانی که مرحله اول تولید به پایان می‌رسد و استارتاپ به مرحله تولید انبوه رسیده و در حال رشد است، باید سرمایه آن نیز افزایش پیدا کند.

افرادی که قادر به افزایش سرمایه استارتاپ نیستند، از این مرحله جلوتر نخواهند رفت.

بیشتر بخوانید: معرفی استارتاپ های موفق جهان

جمع‌بندی

استارتاپ یا کسب‌وکار نوپا مانند یک بذری است که در خاک کاشته شده و به مراقبت نیاز دارد تا رشد کند؛ بنابراین افرادی که توانایی یا حوصله انتظار کشیدن را ندارند، شکست خواهند خورد. در شکست استارتاپ، عوامل متعددی نقش دارند که هر صاحب ایده‌ای باید با این عوامل به‌خوبی آشنا شده و با گام‌های استوارتری پیش رود.

اگر شما یک ایده استارتاپی دارید که در ایران به هر دلیل امکان راه‌اندازی آن را ندارید، کشور کانادا از ایده‌های خلاقانه استقبال می‌کند، ایده خود را به یکی از شرکت‌های حامی در کانادا ارسال کنید تا بعد از بررسی ایده شما، امکان مهاجرت، راه‌اندازی کسب‌وکار و زندگی در کانادا برای شما فراهم شود.

برای دریافت مشاوره رایگان درباره استارتاپ کانادا و خدماتی که هلدینگ مهاجر به شما ارائه می‌دهد، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

منابع:

مدیران وب

Author avatar
Mohaajer

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما از کوکی ها برای ایجاد بهترین تجربه کاربری استفاده می کنیم.
×

ارتباط با پشتیبانی USPVS

×