اطلاعات تماس
ایمیل:
info@mohaajer.org
شماره تماس واتساپ:
+۹۸.۹۳۶.۶۰۶.۳۶۳۲
دفاتر ایران
تهران، خیابان میرداماد، روبروی اداره ثبت شرکتها،
پلاک ۳۴۴، واحد ۲
شماره تماس: +98.21.2227.1553

تبریز، خیابان شریعتی جنوبی، بارون آواک، جنب کوچه کلیسا، پلاک ۳۹
شماره تماس: +98.41.3555.2835
دفتر آمریکا
2372 Morse Ave, Irvine
CA 92614

شماره تماس: +1.949.385.2703

انواع روش‌ های سرمایه گذاری در آمریکا

همان‌طور که می‌دانید، یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به آمریکا، سرمایه گذاری در این کشور است و روش های سرمایه گذاری در آمریکا متعدد بوده و هر روش شرایط خاص خود را دارد. از طرفی سرمایه‌گذاری در آمریکا مزایای خاصی داشته و همین باعث شده است که افراد زیادی متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری باشند.

کشور آمریکا رشد اقتصادی بالایی داشته و نرخ مصادره اموال در آن پایین است، به همین دلیل گزینه خوبی برای سرمایه‌گذاران خارجی است؛ همچنین افرادی که از طریق ویزای سرمایه‌گذاری آمریکا یا همان ویزای EB5 به این کشور مهاجرت می‌کنند، اقامت دائم و گرین کارت این کشور را دریافت خواهند کرد.

برای آشنایی با روش های سرمایه گذاری در آمریکا توصیه می‌کنیم که ادامه این مطلب را بخوانید.

مهم‌ترین روش های سرمایه گذاری در آمریکا

برای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری، روش‌های مختلفی وجود دارد که عبارت‌اند از:

·   سرمایه‌گذاری در بازار سهام آمریکا

یکی از متداول‌ترین روش های سرمایه گذاری در آمریکا، سرمایه‌گذاری در بازار سهام است. در این روش هر فرد با توجه به تعداد سهامی که از یک شرکت خریداری می‌کند در سود و رشد شرکت سهیم خواهد بود.

·   صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک

صندوق‌های سرمایه‌گذاری به متقاضی کمک می‌کنند که به جای خرید یک سهام واحد، یک سبد سهام را خریداری کنند. معمولا سهام یک صندوق سرمایه‌گذاری مشترک توسط مدیر صندوق انتخاب و اداره می‌شود و اکثر افرادی که در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند، در بازار بورس هرگز شکست نمی‌خورند.

·   حساب‌های پس‌انداز

یکی از روش های سرمایه گذاری در آمریکا که روش کم خطری نیز محسوب می‌شود، حساب پس‌انداز است که معمولا سود چندانی نیز ندارد.

·   کالاهای فیزیکی

خرید کالاهای فیزیکی مانند طلا و نقره نیز از دیگر روش های سرمایه گذاری در آمریکا هستند که جزو سرمایه‌گذاری‌های بی‌خطر محسوب می‌شوند؛ اما چندان پرطرفدار نیستند.

·   سرمایه‌گذاری از طریق ثبت شرکت

یکی از بهترین روش های سرمایه گذاری در آمریکا، سرمایه‌گذاری از طریق ثبت شرکت است که روشی بسیار پرطرفدار بین سرمایه‌گذاران خارجی است.

البته خرید اوراق قرضه و همچنین خرید ملک نیز سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود؛ اما مهاجرانی که اقامت دائم آمریکا را ندارند، نمی‌توانند با این روش‌های سرمایه‌گذاری به آمریکا مهاجرت کنند.

ثبت شرکت یکی از روش های سرمایه گذاری در آمریکا

روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آمریکا سرزمین فرصت ها

یکی از پرطرفدارترین روش های سرمایه گذاری در آمریکا، ثبت شرکت در این کشور است. ثبت شرکت در آمریکا به دو روش مستقیم و غیر مستقیم انجام می‌شود و در هر دو روش متقاضی می‌تواند گرین کارت آمریکا را دریافت کند.

1- ثبت شرکت در آمریکا به روش مستقیم

این روش سرمایه گذاری در آمریکا یک روش بلندمدت بوده و حداقل سرمایه لازم برای ثبت کامل یک شرکت در آمریکا یک میلیون دلار است.

2- ثبت شرکت در آمریکا به روش غیرمستقیم

در این روش، متقاضی باید بخشی از یک شرکت را حداقل به مبلغ 500 هزار دلار خریداری کند. در حال حاضر این برنامه در حالت تعلیق است.

نکته:

برای ثبت یک شرکت در آمریکا، متقاضی باید مسیر سختی را طی کند. ازجمله دشواری‌های مسیر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

1- افرادی که اقامت دائم آمریکا را ندارند، برای خارج کردن درآمد خود از آمریکا باید مالیات بر درآمد بیشتری پرداخت کنند.

2- اخذ ویزای کاری مناسب و همچنین افتتاح حساب بانکی نیز دشواری‌های خاص خود را دارد.

انواع ویزاهای سرمایه‌گذاری در آمریکا

در حالت کلی برای سرمایه‌گذاری در آمریکا دو نوع ویزا وجود دارد.

1- ویزای E-2

ویزای E-2 یا Treaty Inventors یک ویزای غیر مهاجرتی بوده و برای سرمایه‌گذارانی صادر می‌شود که کشور آنها با آمریکا دارای معاهدات تجاری است. دارندگان این ویزا می‌توانند اقامت سالیانه آمریکا را دریافت کنند. این روش یکی از بهترین روش های سرمایه گذاری در آمریکا بوده و متقاضیان زیادی دارد.

2- ویزای EB-5

ویزای EB-5 یک ویزا بر اساس اشتغال بوده و منجر به دریافت اقامت دائم و گرین کارت آمریکا می‌شود. افرادی که بتوانند مبلغ یک میلیون و پنجاه هزار دلار آمریکا را در شرکت‌های مورد تایید این کشور سرمایه گذاری کرده و به 10 نفر از شهروندان آمریکا ایجاد شغل کنند، می‌توانند این ویزا را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: مراحل انجام سرمایه گذاری در آمریکا

روش های سرمایه گذاری در آمریکا
سرمایه گذاری در آمریکا

مدارک لازم برای سرمایه‌گذاری در کشور آمریکا

متقاضیان مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه‌گذاری، با هر روش سرمایه گذاری در آمریکا که بخواهند به این کشور مهاجرت کنند، باید مدارکی را ارائه دهند. از مهم‌ترین مدارک برای درخواست سرمایه‌گذاری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

1- ریز مدارک مالی

2- اثبات منبع مالی

3- مجوز اوفک که مربوط به وزارت خزانه‌داری آمریکا است.

4- تمکن مالی متقاضی

5- فرم‌های مربوطه

مفاهیم LLC  و DBA در سرمایه‌گذاری در آمریکا

سرمایه گذاری در آمریکا
آمریکا

متقاضیانی که تصمیم دارند با نامی به جز نام خود، شرکتی را در آمریکا ثبت کنند، باید کسب‌وکار تجاری خود را با یک نام تجاری ساختگی یا به اصطلاح DBA ثبت کنند. معمولا DBA باید از طریق ثبت اسناد یا دفتر کارگزاران شهرستان ثبت شود. هزینه ثبت DBA در هر ایالت با ایالت دیگر متفاوت است و معمولا کمتر از 100 دلار خواهد بود.

افرادی که قصد دارند تا نام تجاری را تحت عنوان یک شخصیت حقوقی ثبت کنند، باید برای Limited Liability Company (LLC) (یک شرکت با مسئولیت محدود) اقدام کنند. شرایط ثبت این شرکت در ایالات مختلف آمریکا متفاوت خواهد بود و هزینه آن نیز در ایالات مختلف متفاوت است.

توجه داشته باشید که ثبت نامِ تجاری، این امکان را به متقاضی می‌دهد که اگر کسی بدون اجازه از علامت تجاری او استفاده کرد، در دادگاه فدرال از فرد خاطی شکایت کند.

بیشتر بخوانید: ویزای سرمایه گذاری آمریکا یک ویزای طلایی

جمع‌بندی

سرمایه‌گذاری در آمریکا از بهترین روش‌های مهاجرت به این کشور است که به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. از بهترین روش های سرمایه گذاری در آمریکا، می‌توان به ثبت شرکت اشاره کرد.

افرادی که بتوانند با ویزای سرمایه گذاری آمریکا، ویزای EB5 یا ویزای E2 به آمریکا مهاجرت کنند، می‌توانند یک مهاجرت خوب و کم ریسک را تجربه کنند. ویزای EB5 منجر به اقامت دائم و گرین کارت آمریکا خواهد شد. ویزای E2 نیز یک ویزای اقامت طولانی مدت در آمریکا است که مزایای متعددی خواهد داشت.

برای آشنایی بیشتر با سرمایه‌گذاری در آمریکا، همچنان با مهاجر همراه باشید.

منبع:

GO2TR

Author avatar
Mohaajer

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما از کوکی ها برای ایجاد بهترین تجربه کاربری استفاده می کنیم.
×

ارتباط با پشتیبانی USPVS

×