اطلاعات تماس
ایمیل:
info@mohaajer.org
شماره تماس واتساپ:
+۹۸.۹۳۶.۶۰۶.۳۶۳۲
دفاتر ایران
تهران، خیابان میرداماد، روبروی اداره ثبت شرکتها،
پلاک ۳۴۴، واحد ۲
شماره تماس: +98.21.2227.1553

تبریز، خیابان شریعتی جنوبی، بارون آواک، جنب کوچه کلیسا، پلاک ۳۹
شماره تماس: +98.41.3555.2835
دفتر آمریکا
2372 Morse Ave, Irvine
CA 92614

شماره تماس: +1.949.385.2703

نیما سلامی با استارتاپ سلامتی OASYS NOW برنده جایزه یک میلیون یورویی شد!

یکی از خبرهای داغ در روزهای پایانی نوامبر ۲۰۲۴، برنده شدن استارتاپ سلامتی یک مهندس ایرانی به نام نیما سلامی در مسابقه اسلش ۱۰۰ (Slush 100) است. شاید این افتخار کمی غم انگیز باشد، زیرا این مهندس نخبه ایرانی نیز از هلند در این مسابقه شرکت کرده است. 

استارتاپ نیما سلامی که OASYS NOW نام دارد یک استارتاپ هلندی در حوزه سلامتی است و او بنیانگذار و مدیرعامل این استارتاپ است که به همراه خانم سارا اوکویجسن این استارتاپ را مدیریت می‌کند. 

هلند یکی از بهترین کشورها برای راه‌اندازی استارتاپ و اجرایی کردن ایده‌های نوآورانه است و از افراد خلاق و توانمندی که دارای ایده‌های جسورانه هستند، حمایت می‌کند. برای اینکه بیشتر با نیما سلامی، استارتاپ او و همچنین جریان جایزه یک میلیون یورویی آشنا شوید،‌ ادامه این مطلب می‌تواند برای شما مفید باشد. 

استارتاپ سلامتی OASYS NOW

این استارتاپ در سال ۲۰۲۱ توسط یک ایرانی به نام نیما سلامی در هلند تاسیس شد. نیما سلامی بعد از پایان دوره متوسطه تحصیلی، از ایران خارج شد و به هلند مهاجرت کرد. او در دانشگاه اوترخت هلند در رشته ریاضیات تحصیل کرد و در کنار آن در دانشگاه دلفت نیز در رشته علوم کامپیوتر مشغول تحصیل شد. 

در می ۲۰۲۱، او به همراه سارا اوکویجسن، استارتاپ OASYS NOW را راه‌اندازی کرد و سارا نیز به عنوان مدیر ارشد فناوری این شرکت مشغول به کار شد. این استارتاپ برای دسترسی بهتر به مراقبت‌های بهداشتی شخصی و پزشکی است و در حال حاضر بر روی بیماری‌های قلب و عروق، بیماری‌های خاص و همچنین بیماری‌های مزمن تمرکز دارد. 

در واقع OASYS NOW یک پلتفرم برای شناسایی و ثبت بیمار جهت کارآزمایی‌هایی براساس هوش مصنوعی برای بیمارستان‌ها، پزشکان و پرستاران تحقیقاتی است تا پزشکان بتوانند برای مطالعات تحقیقاتی بیماران واجد شرایط را پیدا کنند و بیماران نیز بتوانند به پزشکان متخصص و مجرب دسترسی داشته باشند. 

این استارتاپ از دو پلتفرم اصلی تشکیل شده است که عبارت‌اند از:‌

۱- اپلیکیشن گریپ GRIP 

با این اپلیکیشن، کاربران می‌توانند از وضعیت سلامتی خود مطلع شده و درک درستی نسبت به وضعیت خود داشته باشند. بدین ترتیب متوجه آزمایشات بالینی مرتبط شده و سریع‌تر مراحل درمان را طی می‌کنند. 

۲- پلتفرم ELiGIBLE

پلتفرم دوم، گروه‌های بیماران واجد شرایط را برای آزمایش‌های بالینی را در چند دقیقه شناسایی کرده و متخصصان می‌توانند با ارتباط با پایگاه‌های داده کارآموزی بالینی، آزمایش‌های مربوطه را برای بیمار شناسایی کنند. 

استارتاپ سلامتی OASYS NOW دامنه فعالیت خود را از بیماری‌های قلبی نیز گسترش داده و بر روی بیماری‌های دیگری مانند آلزایمر، پارکینسون، زوال عقل و ایمنی شناسی نیز تمرکز دارد و همین باعث شده که انویدیا و گوگل نیز توجه ویژه‌ای به این استارتاپ و رویکردهای آن داشته باشند. 

بیشتر بخوانید: استارتاپ هلند یک فرصت استثنایی برای بلندپروازها 

استارتاپ سلامتی

نیما سلامی

جایزه یک میلیون یورویی برای استارتاپ سلامتی OASYS NOW

استارتاپ سلامتی OASYS NOW توانست از سد دو استارتاپ دیگر ایرلندی Dev Ally و استارتاپ کانادایی Mohana بگذرد و در مسابقه Slush 100 که یکی از جذاب‌ترین رقابت‌های استارتاپی دنیاست، جایزه یک میلیون یورویی را از آن خود کند. 

این مسابقه هر ساله در شرایط خاصی برگزار می‌شود و استارتاپ‌هایی می‌توانند در آن شرکت کنند که در اروپا یا آمریکای شمالی واقع شده‌اند و سال تاسیس آنها بعد از سال 2020 است، همچنین این استارتاپ‌ها نباید بیش از ۷۵۰ هزار یورو سهام واگذار کرده باشند. 

جمع‌بندی 

یکی از بهترین کشورها برای راه‌اندازی استارتاپ، کشور هلند است و همواره فرش نارنجی هلند از افراد توانمند و با استعداد که دارای ایده خلاقانه هستند، حمایت می‌کند. یکی از ایرانیانی که موفق شده است تا در این کشور زیبای اروپایی استارتاپی راه‌اندازی کند، می‌توان به نیما سلامی اشاره کرد. 

نیما سلامی بنیانگذار و مدیرعامل استارتاپ سلامتی OASYS NOW است که استارتاپ او برنده جایزه یک میلیون یورویی مسابقه Slush 100 شد. برای اینکه بیشتر با استارتاپ، کشورهای مناسب برای راه‌اندازی استارتاپ و همچنین یونیکورن‌های جهان آشنا شوید، سایر مطالب این سایت را نیز بخوانید. 

بیشتر بخوانید: ویزای فرش نارنجی هلند، ویزایی برای کارآفرینان 

Author avatar
Mohaajer

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

ارتباط با پشتیبانی USPVS

×