اطلاعات تماس
ایمیل:
info@mohaajer.org
شماره تماس واتساپ:
+۹۸.۹۳۶.۶۰۶.۳۶۳۲
دفاتر ایران
تهران، خیابان میرداماد، روبروی اداره ثبت شرکتها،
پلاک ۳۴۴، واحد ۲
شماره تماس: +98.21.2227.1553

تبریز، خیابان شریعتی جنوبی، بارون آواک، جنب کوچه کلیسا، پلاک ۳۹
شماره تماس: +98.41.3555.2835
دفتر آمریکا
2372 Morse Ave, Irvine
CA 92614

شماره تماس: +1.949.385.2703

قوانین و ویژگی‌های فارکس در آمریکا 

پیش از اینکه درباره قوانین بازار مالی فارکس درآمریکا صحبت کنیم، بهتر است بدانید که، فارکس یکی از بزرگترین بازارهای مالی در جهان است که به صورت شبانه‌روزی کار می‌کند و کاربران در این بازار ارزهای مختلف را معامله می‌کنند. به همین دلیل است که نام این بازار را فارکس Forex گذاشته‌اند که از دو کلمه خارجی Foreign Exchange گرفته شده است. 

کاربران در هر جای دنیا که باشند، می‌توانند در این بازار معاملات خود را انجام دهند. با این حال هر کشور قوانین خاصی داشته و کاربران برای ورود به این بازار باید تابع قوانین کشور خود باشند. آمریکا نیز قوانین سخت‌گیرانه‌ای برای این بازار وضع کرده است و افرادی که قصد تجارت در بازار فارکس را دارند، باید به عنوان یک تاجر معاملاتی ثبت‌نام کنند. 

بدین ترتیب تمامی فعالیت‌های فرد تحت نظارت و مجوز هیئت مربوطه خواهد بود. البته قوانین آمریکا درباره این بازار مالی تنها به اینجا ختم نمی‌شود.  برای اینکه بیشتر با قوانین فارکس در آمریکا آشنا شوید، ادامه این مطلب می‌تواند برای شما مفید باشد. 

بازار فارکس در آمریکا 

آمریکا کشوری با زیرساخت‌های اقتصادی بسیار قوی است و همواره در بحث سرمایه‌گذاری و مالیات، قوانینی سخت‌گیرانه دارد به دلیل ساختارهای پیچیده و قوانین سخت، سرمایه‌گذاران در این کشور باید همواره در حال مطالعه و آشنایی با بازارها و نحوه سرمایه‌گذاری در آنها باشند. 

یکی از بازارهای مالی که سرمایه‌گذاران زیادی را به خود جلب می‌کند، بازار مالی فارکس است که یک بازار برای تبادل ارزهای خارجی است. سرمایه‌گذاران آمریکایی برای ورود به این بازار، باید به عنوان یک تاجر ثبت‌نام کرده و مجوز مالیاتی داشته باشند تا مقامات مالیاتی درآمدهای این افراد را بررسی کنند.

بازار فارکس در آمریکا

سرمایه گذاری در بازارهای مالی

سازمان‌های نظارتی بازار فارکس در آمریکا 

همان‌طور که اشاره شد، آمریکا قوانین سخت‌گیرانه‌ای برای سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی مانند بازار فارکس دارد، بنابراین سازمان‌های مختلفی بر عملکرد این بازار نظارت دارند که عبارت‌اند از:‌

۱- کمیسیون معاملات آتی CFTC

یکی از سازمان‌هایی که نقش نظارت بر عملکرد فارکس را دارد، کمیسیون معاملات آتی CFTC است که مرجع تایید شرکت‌های معاملاتی بوده و وظیفه آن، نظارت بر عملکرد شرکت‌ها است. هدف از نظارت این سازمان، پیشگیری از معاملاتی است که باعث تضییع حقوق سرمایه‌گذاران می‌شوند. 

۲- سازمان مسئول نظارت بر معاملات OCC

سازمان OCC نیز یکی دیگر از سازمان‌های ناظر بر معاملات بازار مالی فارکس است، این سازمان وظیفه دارد تا مقررات مربوط به ثبت‌نام کارگزاران و سرمایه‌گذاران در این بازار به درستی اجرا شود. همچنین ممنوعیت‌ها و دستکاری‌های بازار نیز توسط این سازمان گزارش می‌شوند. 

۳- سازمان SEC

سازمان SEC یک سازمان نظارتی است که وظیفه دارد تا قوانین فارکس در آمریکا را تنظیم کند. با وجود اینکه این سازمان بیشتر بر روی ارزهای دیجیتال و تایید و نظارت بر روی آنها تمرکز دارد، اما سایر فعالیت‌های مالی را نیز نظارت می‌کند. 

۴- سازمان NFA

از دیگر سازمان‌های ناظر بر عملکرد فارکس، می‌توان به سازمان NFA اشاره کرد که نقش اصلی آن حفظ یکپارچگی بازار فارکس بوده و سعی در برقراری نظم و تعادل در این سازمان و همچنین نحوه عملکرد اعضای آن دارد. از مهم‌ترین وظایف NFA می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. 

  • مبارزه با تقلب و کلاهبرداری کارگزاری‌ها 
  • بررسی شرایط و نحوه کار کارگزاری‌ها و ارائه مجوزهای لازم برای تجارت 
  • قانون‌گذاری سفت و سخت برای کارگزای‌ها برای ثبت دقیق گزارش‌ها در راستای تمامی معاملات و فعالیت‌های تجاری

کارگزاران بازار مالی فارکس در آمریکا 

از مهم‌ترین کارگزاران این بازار مالی در آمریکا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. 

 

Ally Invest کارگزاران ATC
com کارگزاران تعاملی
اواندا  TD Ameritrade
Think or swim 

 

بیشتر بخوانید: قوانین مالیات در آمریکا 

بازار مالی فارکس در امریکا

فارکس در آمریکا

مهم‌ترین ویژگی‌های بازار مالی فارکس در آمریکا 

از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که در ایالات متحده برای سرمایه‌گذاری در بازار مالی فارکس وجود دارد،‌ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. 

  • قوانین فارکس در آمریکا، بیشتر برای محافظت از سرمایه‌گذاران کوچک است و اغلب افرادی که وارد این بازار می‌شوند، دارایی کمی دارند. 
  • ارزهای اصلی که در این بازار معامله می‌شود، عبارت‌اند از:

 

دلار آمریکا فرانک سوئیس پوند انگلیس
دلار کانادا یورو  ین ژاپن
دلار استرالیا کرون سوئد  کرون نروژ
دلار نیوزلند کرون دانمارک

 

  • اهرم معاملاتی در ارزهای اصلی، ۵۰:۱ بوده و به صورت ۲٪ ارزش معاملاتی فرضی است تا سرمایه‌گذاران کم سواد، ریسک‌های کمتری داشته باشند. 
  • اهرم معاملاتی در ارزهای جزئی، ۲۰:۱ بوده و به صورت ۵٪ ارزش معاملاتی فرضی است. 
  • در معاملات کوتاه فارکس، مقدار ارزش معاملات به صورت فرضی بوده و همراه با حق بیمه به عنوان یک سپرده تضمینی نگهداری می‌شود. 
  • در معاملات بلند مدت فارکس، حق بیمه برای امنیت سرمایه‌گذاری ضروری است. 
  • موقعیت خروجی FIFO ریسک معاملاتی در فارکس را کاهش داده و از حفظ سرمایه در موقعیت‌های مشابه جلوگیری می‌کند. 
  • کارگزاران فارکس که به مشتریان بدهکار هستند، باید در یک یا چند موسسه این سرمایه را نگهداری کنند و این موسسات باید در ایالات متحده یا کشورهای دیگر شرایط لازم را داشته باشند. 

بیشتر بخوانید: خرید فرانچایز در آمریکا 

بازار فارکس در آمریکا

سرمایه‌گذاری در آمریکا

جمع‌بندی 

یکی از بازارهای مالی بسیار مهم در دنیا، بازار مالی فارکس است که یک بازار برای معامله ارزهای خارجی است و کاربران در هر جای دنیا می‌توانند در این بازار سرمایه‌گذاری کنند با این حال این بازار در هر کشور قوانین خاص خود را دارد. 

آمریکا نیز به عنوان کشوری که قدرتمندترین زیرساخت‌های اقتصادی را دارد، برای این بازار قوانین سخت‌گیرانه‌ای را لحاظ کرده است و افراد واجد شرایط می‌توانند وارد این بازار شده و معاملات خود را انجام دهند. 

ما در این مقاله سعی کردیم شما را با ویژگی‌های فارکس در ایالات متحده آشنا کنیم. برای اینکه بیشتر با این بازار یا سایر بازارهای مالی در آمریکا و سرمایه‌گذاری در این کشور آشنا شوید، سایر مقالات این سایت را نیز بخوانید، همچنین با تکمیل این فرم می‌توانید مشاوره‌های تخصصی و کاربردی دریافت کرده و مسیر موفقی را پیش رو داشته باشید. 

بیشتر بخوانید: تحلیل بازارهای مالی با ایمان جمشیدی 

سوالات متداول 

۱- چه کسانی وارد بازار مالی فارکس می‌شوند؟

سرمایه‌گذاران، شرکت‌های بین‌المللی، موسسات مالی و برخی از بانک‌ها 

 

۲- آیا شهروندان ایرانی نیز می‌توانند وارد بازار مالی فارکس شوند؟

بله، اما به دلیل تحریم‌ها، سرمایه‌گذار باید کارگزارانی را انتخاب کند که دفاتر آنها خارج از ایران بوده و مشمول تحریم نباشد. 

 

۳- آیا سرمایه‌گذاری در فارکس نیز مشمول مالیات آمریکا است؟

بله، هر نوع سرمایه‌گذاری و کسب درآمد در آمریکا، مالیات مخصوص خود را دارد. 

Author avatar
Mohaajer

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

ارتباط با پشتیبانی USPVS

×