یکی از مهمترین مراحل دریافت ویزا که سرنوشت درخواست ویزای آمریکا را روشن میکند، بخش مصاحبه سفارت است و کسانی که تجربه مصاحبه سفارت آمریکا را دارند، با فضای سفارت و سوالات آفیسر آشنا بوده و میتوانند نکات ریز و مهم را توضیح داده و متقاضی را برای انجام یک مصاحبه موفق آماده کنند.
معمولا آنچه همه از مصاحبه سفارت میدانند، این است که با توجه به ویزای درخواستی خود، مدارکی را آماده کرده و در روز تعیین شده در سفارتی که قبلا از آن وقت گرفتهاند، حاضر خواهند شد تا به سوالات آفیسر پاسخ داده و ویزای خود را بگیرند، اما همه داستان این نیست و نحوه حضور در سفارت و پاسخدهی به سوالات آفیسر مهاجرت بسیار مهم است.
به همین دلیل توصیه میکنیم که حتما از افرادی که تجربه مصاحبه سفارت را دارند، بیشتر کمک بگیرید تا با جزئیات مهم و سرنوشتساز بیشتر آشنا شوید. در ادامه تصمیم داریم تا نکاتی را که برخی از افراد با آن مواجه شدهاند را به شما بازگو کنیم.
Contents
تجربه مصاحبه سفارت آمریکا در ایروان برای ویزای توریستی
پدر و مادری برای دیدن دختر خود در آمریکا، درخواست ویزای توریستی دادهاند و با دریافت وقت از سفارت آمریکا در ارمنستان در روز تعیین شده در این سفارت حاضر شده و ویزای خود را گرفتهاند. تجربه آنها از این رویداد به صورت زیر است.
بیشتر بخوانید: دریافت وقت سفارت آمریکا
تجربه مصاحبه سفارت آمریکا از لحظه ورود به ایروان
در لحظه ورود به فرودگاه ایروان، بعد از چک پاسپورت و گرفتن چمدونها، چند تا باجه بود که به قیمت پایین دلار چنج می کنن. که البته بهتره اونجا دلار چنج نکنید.
جلوتر یه جایی بود به اسم unibank که به قیمت بهتری دلار چنج میکرد، اما بازم بهتره که پول زیادی چنج نکنید، تو ارمنستان بهتره که درام هم داشته باشین و به تاکسیها درام بدین. چون دلار رو نمیتونن خرد کنن.
کنار همون unibank یک باجه Viva MTS هست که میتونید ازش سیم کارت بخرید. 10 گیگ اینترنت و ۸۰۰ دقیقه مکالمه با قیمت خیلی مناسبی روی سیم کارت هست. به متصدی بگین که سیم کارت رو روی گوشی شما بندازه و اینترنت رو فعال کنه. (از اینترنت ایران هم میتونید استفاده کنید)
از فرودگاه تا محل اقامت، میتوانید با اپلیکیشن Yandex یه تاکسی بگیرید.
بیشتر بخوانید: دریافت وقت مصاحبه از سفارت آمریکا در ارمنستان
تجربه مصاحبه سفارت آمریکا در روز مصاحبه
۱- حداکثر یک ساعت و حداقل ۱۵ دقیقه قبل از شروع مصاحبه، در سفارت باشید، زیرا اگر زودتر برسید، جایی برای نشستن جلوی سفارت نیست. حتی فروشگاهی برای خرید نیست و شما مجبورید سرپا بایستید.
۲- با خودتان نمیتوانید همراه به داخل سفارت ببرید.
۳- تاکسیها در ایروان معمولا در مقابل در دوم سفارت شما را پیاده یا سوار میکنند و شما تا درب اصلی سفارت، حدود ۱۰۰ متر فاصله خواهید داشت که باید این مسیر را پیاده طی کنید. اگر استفاده از اپلیکیشن را برای گرفتن تاکسی بلد نیستید، از تاکسیهای عادی استفاده کنید، اما برای اینکه گران نشود حتما از تاکسی متر استفاده کنید.
۴- جلوی درب اصلی، آفیسر درباره وقت سفارت از شما سوال خواهد کرد و اگر وقت سفارت داشته باشید، بعد از گفتن نام و نام خانوادگی، آفیسر لیست خود را چک کرده و به شما اجازه ورود به سفارت را خواهد داد.
۵- در این مرحله از ما خواسته شد که در صف جلوی در بایستیم. گوشیها را باید خاموش کنید و پاسپورت را در دست داشته باشید. به ترتیب همراه صف با نشان دادن پاسپورت وارد حیاط سفارت شدیم.
۶- در حیاط سفارت، آفیسر دیگری حضور داشت که بعد از اطمینان از خاموش بودن گوشی و چک کردن پاسپورت، اجازه ورود به داخل ساختمان را داد.
۷- داخل ساختمان سفارت، تمامی وسایل الکترونیکی، گوشی، ساعت دیجیتالی و… را تحویل دادیم و تنها چیزی که همراه ما بود، مدارکمان بود.
۸- در این مرحله کسانی که کوله پشتی داشتند، کولهها را تحویل دادند و حتی کاپشنها باید از زیر دستگاه ایکس بگذرد. اگر بخواهید از تجربه مصاحبه سفارت ما استفاده کنید، باید بگوییم اصلا کیف بزرگ به همراه خود به سفارت نبرید.
۹- قسمت بعد، قسمت پذیرش بود و در این قسمت فرم DS-160 را با بارکدخوان چک کردند.
۱۰- بعد کمی منتظر ماندیم تا صدایمان کردند در جلو باجه عکسمان را اسکن کرده و پاسپورت و اطلاعات پاسپورت را هم ثبتکردند.
۱۲- بعد ما به باجه انگشتنگاری هدایت شدیم که بعد از ثبت اثر انگشت، برای مصاحبه به انتظار نشستیم.
۱۳- هر آفیسر در یک باجه نشسته بود و دقیقا مثل بانک بود. با این تفاوت که جایی برا نشستن نبود و همه سرپا بودند.
۱۴- اول از همه پرسیدند که فارسی پاسخ میدهید یا انگلیسی که ما فارسی را انتخاب کردیم.
۱۵- سوالاتی که از ما پرسیدند، این بود که:
- برای چی میرین؟
- کدوم ایالت میرین؟
- دخترتون اونجا چه کاره است؟
- آیا فرزند دیگه ای دارین؟ کجان بقیه بچههاتون؟
- کس دیگهای غیر دخترتون تو آمریکا دارین؟
- چه مدت میخواین بمونین؟
- محل کارتون دولتیه یا خصوصی؟
- سربازی رفتین؟ یه لحظه هم کارت معافیت رو گرفت و نگاه کرد، بعد پس داد.
- تا حالا سفر خارجی رفتین؟
- نوه هم دارین؟
بیشتر بخوانید: کدام سفارت برای مصاحبه مناسب تر است
تجربه مصاحبه سفارت آمریکا و مدارکی که باید به همراه داشت
مدارکی که ما برای ویزای توریستی به همراه داشتیم، شامل موارد زیر بود.
۱- پاسپورت که ما تازه پاسپورتمون رو تمدید کرده بودیم و باید پاسپورت از زمان ورود به آمریکا حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه
۲- تاییدیه فرم DS-160
۳- تاییدیه زمان مصاحبه
۴- یک قطعه عکس بدون روتوش 5*5
۶- اصل و ترجمه کارت پایان خدمت یا معافیت
۷- اصل و ترجمه شناسنامه
۸- تاییدیه پرداخت هزینه MRV
۹- تمکن مالی که از بانک گرفته بودیم.
نکته مهم:
حتما یکی دو تا عکس دیگه داشته باشین تا اگه ویزاتون دیر اومد و خواستین برگردین ایران، بتونین برگه خروج بگیرین.
جمعبندی
مصاحبه سفارت آمریکا برای دریافت ویزا، اهمیت بسیار زیادی دارد و افرادی که قصد دریافت هر کدام از ویزاها را دارند، باید با رعایت تمامی نکات و احترام به قوانین، در مصاحبه سفارت حاضر شوند. به دلیل اینکه اکثر افراد بار اولی است که در این موقعیت قرار میگیرند، بهتر است که از تجربه مصاحبه سفارت دیگران استفاده کنند.
ما در این مطلب سعی کردیم تا شما را با تجربه یکی از افرادی که قبلا برای ویزای توریستی به سفارت آمریکا در ایروان مراجعه کرده، آشنا کنیم. برای آشنایی بیشتر با مصاحبه سفارت، میتوانید سایر مطالب این بخش را بخوانید و یا از جلسات شبیه ساز ماک سفارت در هلدینگ مهاجر استفاده کنید.
برای ثبت سفارش و دریافت وقت برای جلسات شبیه ساز ماک سفارت، این فرم را تکمیل کرده و با ما در ارتباط باشید.
بیشتر بخوانید: ماک سفارتی 50% افزایش شانس دریافت ویزا
سوالات متداول
۱- در کدام سفارتها میتوانیم به فارسی در مصاحبه شرکت کنیم؟
سفارتهای اصلی مانند سفارت آمریکا در ایروان – سفارت آمریکا در آنکارا – سفارت آمریکا در ابوظبی
۲- کدام سفارت برای مصاحبه بهتر است؟
فرقی نمیکند به هر حال با توجه به ویزای درخواستی، وقت مصاحبه و شرایط خودتان باید یک سفارت را انتخاب کنید، اما قوانین در تمامی سفارتها یکسان است و تضمینی برای پذیرش یا ریجکتی ویزا وجود ندارد.
۳- در سفارت ایروان فقط مصاحبه ویزای توریستی انجام میشود؟
خیر، تمامی پروندههای ویزاهای مهاجرتی و غیر مهاجرتی در این سفارت پذیرش و بررسی میشوند.