یکی از مهمترین بخشها در برنامههای مهاجرتی به کشورهای مختلف جهان به ویژه آمریکا، مرحله مدیکال است که در این مرحله متقاضی باید معاینات پزشکی را پشت سر گذاشته و واکسن های مهاجرت به آمریکا را دریافت کند.
با وجود اینکه واکسیناسیون در برنامههای مهاجرت به بسیاری از کشورهای دنیا وجود دارد، اما در برنامه مهاجرت به آمریکا این مرحله با جدیت و سختگیریهای بیشتری وجود دارد و تمامی متقاضیان برنامههای مهاجرتی آمریکا باید برخی از واکسنها را پیش از ورود به آمریکا دریافت کرده باشند.
هدف از این کار این است که از شیوع بیماری در کشور آمریکا پیشگیری شده و سلامت عمومی تمامی شهروندان آمریکایی حفظ شود. بدین ترتیب تمامی افرادی که با برنامههای مهاجرتی مختلف (لاتاری – خانوادگی – سرمایهگذاری و…) قصد مهاجرت دارند، باید واکسیناسیون را انجام دهند.
برای اینکه با واکسن های مهاجرت به آمریکا بیشتر آشنا شوید، ادامه این مطلب میتواند برای شما مفید باشد.
Contents
پروسه آزمایشات مدیکال و دریافت واکسن های مهاجرت به آمریکا
یکی از مهمترین مراحل دریافت ویزای مهاجرتی آمریکا، انجام آزمایشات مدیکال و دریافت واکسنهای تعریف شده سفارت آمریکا است. آزمایش مدیکال و واکسنها در تمامی سفارتهای آمریکا یکسان بوده و تمامی متقاضیان مهاجرت نیز باید از این مرحله بگذرند.
از مهمترین مواردی که در آزمایشات مدیکال سفارت آمریکا وجود دارد، میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- مصاحبه پزشک معتمد سفارت آمریکا در مورد وضعیت سلامتی متقاضی و همچنین سوابق بیماریهای خاص
- انجام معاینات عمومی
- آزمایشهای خون و ادرار
- عکسبرداری از قفسه سینه
و…
در صورتی که پزشک درباره وجود یک بیماری مسری مشکوک شود، آزمایشات دیگری نیز انجام خواهد شد.
بعد از این مرحله و تایید اینکه متقاضی سلامتی کافی برای مهاجرت به آمریکا را دارد، نویت به دریافت واکسن های مورد نیاز سفارت آمریکا میرسد. تمامی متقاضیان باید واکسنها را طبق روند واکسیناسیون ایالات متحده دریافت کنند.
بهترین زمان برای دریافت واکسن های مهاجرت به آمریکا، زمان کارنتی است. در این زمان کیس نامبر یا همان شماره پرونده وارد فاز کاری شده و پرونده فرد به جریان میافتد.
واکسن های مهاجرت به آمریکا
همانطور که قبلا نیز به آن اشاره شد، متقاضیان مهاجرت به آمریکا باید واکسنهای مورد تایید سفارت آمریکا را دریافت کرده باشند تا بتوانند ویزا شوند. بهترین زمان برای دریافت این واکسنها، موعد کارنتی است، اما اگر در این موعد فرد هنوز در دوره اثرگذاری واکسنها باشد (واکسن را کمی قبلتر دریافت کرده باشد) نیازی به تزریق مجدد نیست.
مورد دیگر اینکه برخی از این واکسنها در بیش از یک دوز و به صورت چند مرحلهای تزریق میشوند و اگر فرد در زمان کارنت شدن دوز اول را دریافت کند، مشکلی نیست و میتواند دوزهای بعدی را دیرتر دریافت کند.
از مهمترین واکسن های مهاجرت به آمریکا میتوان به واکسنهای زیر اشاره کرد.
کرونا (Covid-19) | هپاتیت آ (Hepatitis A) | هپاتیت ب (Hepatitis B) |
آنفلوآنزای فصلی (Influenza) | آنفلوآنزای نوع “ب” (Influenza type b) | سرخک (Measles) |
اوریون (Mumps) | آبله مرغان (Varicella) | مننگوکوک (Meningococcal) |
پنوموکوک (Pneumococcal) | سیاه سرفه (Pertussis) | فلج اطفال (Polio) |
روتاویروس (Rotavirus) | توکسوئید دیفتری و کزاز – دیتی (Tetanus and diphtheria toxoids) | سرخچه (Rubella) |
واکسنهای کرونا برای مهاجرت به آمریکا
بعد از شیوع ویروس کرونا در جهان، یکی از مهمترین واکسن های مهاجرت به آمریکا، واکسن کرونا است و برای پیشگیری از این بیماری، واکسنهای متعددی در جهان تولید شد. با این حال برخی از این واکسنها مورد تایید سفارت آمریکا هستند که عبارتاند از:
- مدرنا
- فایزر
- جانسون اند جانسون
- آسترازنکا
- سینوفارم
- بهارات بیوتک
- نواواکس
- سینوواک
دریافت کارت واکسن بینالمللی یا کارت زرد واکسیناسیون
متقاضیان مهاجرت به آمریکا، باید با مراجعه به یکی از مراکز درمانی تایید شده، واکسن های مهاجرت به آمریکا را دریافت کرده و در نهایت یک گواهینامه دریافت کنند. این گواهینامه که کارت زرد واکسیناسیون یا کارت واکسن بینالمللی نام دارد به زبان انگلیسی بوده و تمامی اطلاعاتی که در این کارت وجود دارد مورد تایید سازمان بهداشت جهانی است.
تزریق واکسن های مهاجرت به آمریکا در ایران
متقاضیان بسیاری از واکسنهای مورد نیاز برای مهاجرت را از کودکی در ایران دریافت کردهاند، بنابراین دریافت این واکسنها در ایران نیز امکانپذیر است و متقاضی میتواند با مراجعه به انستیتو پاستور و درخواست واکسن های سفر به آمریکا، این واکسنها را دریافت کند. در صورتی که واکسنی در ایران موجود نبود، میتواند به سفارت آمریکا در کشور سوم برای تزریق واکسن برود.
برای دریافت واکسن از انستیتو پاستور، فرد باید مدارکی را ارائه دهد که این مدارک عبارتاند از:
- پاسپورت معتبر
- فتوکپی از صفحه اول پاسپورت
- فتوکپی از ویزای معتبر یا تاییدیه وقت سفارت که تاریخ آن هنوز نرسیده است. (برگه لاتاری بدون تاریخ مصاحبه، مورد تایید نیست)
- کارت واکسیناسیون کودکی برای افرادی زیر ۲۰ سال
جمعبندی
یکی از مهمترین مراحل برای دریافت ویزاهای مهاجرتی آمریکا، مرحله مدیکال و دریافت واکسن های مهاجرت به آمریکا است. هدف از این کار پیشگیری از شیوع بیماریهای مسری و حفظ سلامتی شهروندان آمریکایی است، بنابراین تمامی متقاضیان باید به قوانین آمریکا احترام گذاشته و واکسن های مورد تایید سفارت را دریافت کنند.
ما در این مقاله سعی کردیم شما را با واکسنهای مهم و ضروری آشنا کنیم. برای اینکه بیشتر با مهاجرت به آمریکا و زندگی در این کشور آشنا شوید، سایر مقالات این سایت را نیز بخوانید، همچنین میتوانید با تکمیل این فرم، مشاورههای تخصصی دریافت کرده و بهترین مسیر را برای یک مهاجرت امن و مطمئن تجربه کنید.
سوالات متداول
۱- واکسیناسیون را در ایران انجام دهیم یا در سفارت؟
بهتر است که واکسیناسیون را در ایران انجام دهید تا در هزینه و زمان صرفهجویی شود.
۲- آیا بدون کارت زرد، امکان مهاجرت به آمریکا وجود دارد؟
خیر، کارت زرد باید کامل تکمیل شده باشد تا پرونده در مسیر دریافت ویزا قرار گیرد.
۳- آیا ویزای فردی که بیماری خاصی دارد، ریجکت میشود؟
خیر، بیماری فرد دلیلی بر ریجکتی درخواست ویزا نیست، فقط شرایط خاصی برای او در نظر گرفته خواهد شد.