اطلاعات تماس
ایمیل:
info@mohaajer.org
شماره تماس واتساپ:
+۹۸.۹۳۶.۶۰۶.۳۶۳۲
دفاتر ایران
تهران، خیابان میرداماد، روبروی اداره ثبت شرکتها،
پلاک ۳۴۴، واحد ۲
شماره تماس: +98.21.2227.1553

تبریز، خیابان شریعتی جنوبی، بارون آواک، جنب کوچه کلیسا، پلاک ۳۹
شماره تماس: +98.41.3555.2835
دفتر آمریکا
2372 Morse Ave, Irvine
CA 92614

شماره تماس: +1.949.385.2703

راهنمای جامع دریافت ویزای درمانی آمریکا 

ویزای درمانی آمریکا یکی از انواع ویزاهای غیر مهاجرتی است که با اهداف پزشکی و درمانی به متقاضی ارائه می‌شود. در حالت کلی این ویزا به بیمارانی داده می‌شود که نیاز به درمان‌‌های تخصصی و پیشرفته دارند. 

دریافت این ویزا نیز مانند هر ویزای دیگری شرایطی داشته و متقاضی باید مدارکی را به سفارت ارائه داده و هزینه ویزا را پرداخت کند. با وجود اینکه این ویزا یک ویزای پزشکی است و برای اقامت موقت بیمار در آمریکا صادر می‌شود، اما خانواده او نیز می‌توانند به عنوان همراه بیمار با او در آمریکا اقامت داشته باشند. 

برای اینکه بیشتر با این ویزا و شرایط دریافت آن آشنا شوید، ادامه این مطلب می‌تواند برای شما مفید باشد. 

معرفی ویزای درمانی آمریکا 

ویزای درمانی یا ویزای پزشکی آمریکا، ویزایی است که به بیمار خارجی این اجازه را می‌دهد تا برای درمان وارد آمریکا شده و خدمات پزشکی تخصصی مورد نیازش را دریافت کند. این ویزا مخصوص بیمارانی است که در کشور خود دسترسی به این خدمات درمانی تخصصی را ندارند. 

دارندگان این ویزا اجازه کار در آمریکا را ندارند و نمی‌توانند با این ویزا به کشورهای دیگر سفر کنند ولی می‌توانند همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال خود را به همراه داشته باشند. 

از مهم‌ترین شرایط دریافت این ویزا این است که فرد ثابت کند که بیماری خاصی دارد و دریافت خدمات پزشکی تخصصی در کشور مبدا امکان پذیر نیست، همچنین فرد باید توان مالی کافی برای تامین هزینه‌های درمان و اقامت در آمریکا را داشته باشد. 

شرایط دریافت ویزای درمانی آمریکا 

برای دریافت این ویزا، متقاضی باید شرایط خاصی داشته باشد که این شرایط عبارت‌اند از: 

  • دریافت نامه از پزشک در کشور مبدا و آمریکا 

اولین شرط برای دریافت ویزای پزشکی آمریکا این است که متقاضی باید به افسران اداره مهاجرت در سفارت آمریکا ثابت کند که نیاز به درمان‌های تخصصی در ایالات متحده دارد، برای این کار او باید یک نامه از پزشک خود و یک نامه از از یک متخصص در ایالات متحده داشته باشد. 

نامه‌ای که پزشک معالج ارائه می‌دهد، بهتر است که روی سربرگ رسمی نوشته شده باشد. در این نامه باید به موارد زیر توجه شود. 

۱- ماهیت بیماری

۲- تشخیص بیماری و درمان‌های توصیه شده 

۳- دلایل مربوط به در دسترس نبودن خدمات درمانی در کشور مبدا 

۴- توصیه پزشک معالج برای ادامه درمان در کشور آمریکا و استفاده از خدمات درمانی در این کشور 

نامه بعدی باید از یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی در آمریکا که قرار است درمان متقاضی را ادامه دهد، ارائه شود. بیمار باید قبل از درخواست ویزا درباره پزشکان متخصص تحقیقات لازم را به جا آورده و با پزشکانی که می‌توانند درمان را انجام دهند، تماس بگیرد. 

از طرفی فرد باید هزینه‌های درمان و مدت زمان مورد نیاز برای اقامت در این کشور را نیز بداند. بعد از آگاهی از تمامی این موارد و انتخاب پزشک مناسب، فرد باید یک نامه از پزشک یا مرکز پزشکی دریافت کند که در این نامه موارد زیر ذکر شده است. 

۱- تمایل پزشک برای پذیرش و ادامه درمان با توجه به اسناد دریافتی از وضعیت بیماری

۲- برنامه دقیق برای درمان 

۳- مدت زمان مورد نیاز برای تکمیل دوره درمان 

۴- هزینه تخمینی برای مراقبت‌های پزشکی و…

  • ارائه گواهی تمکن مالی

مورد بعدی بحث هزینه‌ها است. همان‌طور که می‌دانید، آمریکا کشور گرانی است و هزینه‌های درمان نیز در این کشور بالا است، بنابراین متقاضی ویزای درمانی آمریکا باید به آفیسر سفارت نشان دهد که توان مالی کافی برای پرداخت هزینه‌ها را دارد. (ایالات متحده هیچ کمک عمومی و رفاهی برای بیمار نخواهد داشت.)

  • معاینه در سفارت آمریکا 

شرط بعدی برای دریافت ویزای پزشکی آمریکا این است که بیمار بار دیگر باید در سفارت آمریکا یا کنسولگری تحت معاینه قرار بگیرد. هدف از این معاینه اثبات این موضوع است که امکان ادامه درمان در کشور مبدا وجود ندارد. همچنین به منظور پیشگیری از هر گونه بیماری‌های واگیردار، بیماران باید غربالگری شوند. 

ویزای درمانی امریکا

خدمات پزشکی و درمانی امریکا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای درمانی آمریکا 

افرادی که متقاضی دریافت این ویزا هستند، برای دریافت آن باید مدارک زیر را به سفارت ارائه دهند. 

  • پاسپورت معتبر

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا

  • عکس پاسپورتی

  • نامه از پزشک معالج 

  • نامه پذیرش از پزشک یا بیمارستانی در آمریکا 

  • گواهی تمکن مالی 

  • مدارکی برای اثبات بازگشت به کشور بعد از پایان دوره درمان 

و…

مراحل دریافت ویزای درمانی آمریکا 

افرادی که متقاضی دریافت ویزای پزشکی یا درمانی آمریکا هستند، برای دریافت آن باید مراحلی را طی کنند که این مراحل عبارت‌اند از:‌

  • تکمیل فرم DS-160 

در مرحله اول، متقاضی باید فرم آنلاین DS-160 را تکمیل کند. در این فرم اطلاعات شخصی و همچنین اهداف و دلایل او از سفر باید نوشته شوند. 

  • پرداخت هزینه ویزا 

مورد بعد پرداخت هزینه‌های ویزا است که باید قبل از دریافت وقت مصاحبه این هزینه‌ها پرداخت شوند. 

  • تنظیم وقت مصاحبه 

در مرحله بعد، فرد باید از سفارت آمریکا یک وقت برای مصاحبه دریافت کند تا در روز و ساعت تعیین شده در سفارت حضور داشته باشد. 

  • آماده‌سازی مدارک 

تا زمان مصاحبه سفارت، متقاضی باید تمامی مدارک مورد نیاز را آماده کرده و منتظر روز مصاحبه باشد. 

  • حضور در مصاحبه سفارت 

افرادی که متقاضی دریافت هرگونه ویزای آمریکا هستند، باید در روز و ساعت تعیین شده همراه با مدارک در سفارت حضور داشته باشند و به سوالات آفیسر پاسخ دهند. 

  • دریافت ویزا 

در صورتی که آفیسر تمامی شرایط و مدارک فرد را تعیین کند، ویزا برای او صادر شده و می‌تواند با این ویزا وارد آمریکا شود. 

هزینه‌های دریافت ویزای درمانی آمریکا 

هزینه‌های مربوط به دریافت ویزای پزشکی آمریکا شامل موارد متعددی می‌شوند که این موارد عبارت‌اند از:‌

  • هزینه درخواست ویزا 

  • هزینه ترجمه مدارک 

  • هزینه مصاحبه در برخی از کشورها 

  • هزینه‌های مربوط به درمان 

  • هزینه‌های سفر و اقامت در آمریکا 

مدت زمان اعتبار ویزای درمانی آمریکا 

معمولا صدور این ویزا شاید چند هفته و شاید چند ماه طول بکشد و این موضوع به ترافیک کاری سفارت یا کنسولگری بستگی دارد، اما مدت زمان اقامت در آمریکا با این ویزا، یک بازه زمانی ۶ ماهه است که می‌تواند تحت شرایطی تمدید شود. 

در صورتی که بیمار بتواند تاییدیه‌های مربوطه را از سازمان مهاجرت آمریکا دریافت کند، می‌تواند تا تکمیل دوره درمان یا تکمیل کامل درمان در ایالات متحده بماند. 

ویزای درمانی آمریکا

خدمات پزشکی و تخصصی در آمریکا

ویزای همراه برای دارنده ویزای درمانی آمریکا 

ویزای همراه برای همراهان بیمار، تحت ویزای B2 آمریکا صادر می‌شود. این ویزا به والدین، همسر و یا فرزندان زیر ۲۱ سال فرد این اجازه را می‌دهد که او را در مدت زمان اقامت درمانی در آمریکا همراهی کنند. 

البته برای دریافت ویزای همراه، ارائه مدارک و مستنداتی که روابط خانوادگی را اثبات کنند، ضروری است. این افراد نیز می‌توانند ۶ ماه در آمریکا اقامت داشته باشند و در شرایط خاص امکان تمدید آن وجود دارد. 

نحوه تمدید ویزای درمانی آمریکا 

در صورتی که فرد به مدت زمان بیشتری برای اقامت در امریکا و تکمیل دوره درمان نیاز داشته باشد، باید قبل از اینکه اعتبار ویزا به پایان می‌رسد، برای تمدید آن اقدام کند. 

برای تمدید ویزا، لازم است که فرد مدارک درمانی و وضعیت پزشکی خود را به USCIS ارائه دهد، همچنین، تخمین هزینه‌های درمان و اثبات توانایی مالی برای ادامه درمان نیز در این مرحله انجام می‌شود. 

متقاضی با ارائه این مدارک و تکمیل فرم تمدید Form I-539 می‌تواند برای تمدید ویزای خود اقدام کند. مدت زمان پردازش برای این درخواست بین چند هفته تا چند ماه خواهد بود، بنابراین برای تمدید ویزا باید به موقع اقدام شود. 

جمع‌بندی 

یکی از ویزاهای غیر مهاجرتی آمریکا، ویزای پزشکی یا ویزای درمانی آمریکا است. هدف از این ویزا، اقامت بیماران در آمریکا و دسترسی به خدمات پزشکی تخصصی است. افرادی که در کشور خود به این خدمات دسترسی ندارند، می‌توانند با دریافت نامه از پزشک معالج خود و همچنین پذیرش از یک پزشک یا بیمارستان در آمریکا، برای این ویزا اقدام کنند. 

این ویزا ۶ ماه اعتبار دارد و بیمار می‌تواند خانواده خود را نیز همراه داشته باشد. در صورتی که بیمار به مراقبت‌های پزشکی بیشتری نیاز داشت، این ویزا قابل تمدید بوده و او می‌تواند مدت زمان بیشتری در آمریکا بماند. با این حال هزینه درمان و اقامت در آمریکا به عهده خود بیمار خواهد بود، بنابراین داشتن توان مالی نیز بسیار مهم است. 

برای اینکه بیشتر با ویزاهای آمریکا و اقامت در این کشور آشنا شوید، سایر مقالات سایت می‌توانند به شما کمک کنند. برای دریافت مشاوره و خدمات مهاجرت نیز این فرم را تکمیل کرده و با کارشناسان مهاجر در ارتباط باشید. 

 

سوالات متداول 

۱- آیا زنان باردار نیز می‌توانند با ویزای درمانی به آمریکا بروند؟

از سال ۲۰۲۰ قوانین سخت‌گیرانه‌ای برای مادرانی که قصد دارند برای دریافت تابعیت کودکشان در آمریکا زایمان کنند،‌ ایجاد شده است. با این حال در صورتی که فرد زایمان پیچیده‌ای داشته باشد، طبق نظر پزشک معالج می‌تواند ویزای درمانی بگیرد یا اینکه با اهداف دیگری برای دریافت ویزای توریستی اقدام کرده و به آمریکا برود. 

۲- قیمت ویزای درمانی یا پزشکی آمریکا چقدر است؟

قیمت این ویزا در حدود ۱۶۰ دلار است. 

 

۳- آیا فرد می‌تواند برای تامین هزینه‌های درمان در آمریکا کار کند؟

 

خیر، افرادی که با این ویزا وارد آمریکا می‌شوند، اجازه کار در این کشور را ندارند. 

 
Author avatar
Mohaajer

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

ارتباط با پشتیبانی USPVS

×